Ontwaken

Ontwaken

Heb je ooit het gevoel gehad dat je wordt geleefd, dat er meer moetens zijn dan mogens? Ervaar je soms een tekort aan ruimte , ademruimte of bewegingsvrijheid te hebben? 

Vele van deze ervaringen dragen bij tot het leiden of lijden van een leven dat het onze niet voelt te zijn. 

Dit initiatiemoment " Ontwaken" omvat een waaier aan leuke oefeningen, informatie en trukjes om steeds dichter bij jezelf te komen en het mooie wonder te ontdekken dat in jouw leeft. Het geheel wordt gebracht op een aangename en vrolijke manier.  

Deze workshop informeert je ook over Hypnose zoals het kan aangewend worden om jouw blokkades weg te werken of je kan helpen de vooropgestelde doelen te behalen!  

Mensen die onder hypnose zijn geweest ervaren vooral hoe ontspannen ze zijn, ze hebben een optimale focus, contact met het on(der)bewuste en stellen een  vorm van moeiteloze concentratie vast. Ook het snel kunnen oplossen van problemen of toegang krijgen tot meer mogelijkheden maakt deel uit van deze ervaring.

Hypnose is en blijft een bewustwordingsproces, jij hebt steeds controle maar het is vooral een heerlijk gevoel om te ervaren.​ (Deze initiatie informeert de praktijk van hypnotiseren maar wordt hier niet toegepast).

Verloop:

Tijdens de workshop word je echt verwend. We starten om 14u en eindigen 16u00
Wij voorzien water en alle benodigdheden.

Meebrengen:

Kom in je gemakkelijkste kledij. Gewoon om je comfortabel te voelen.

Kostprijs:

Zondag 26/05/2019  - 14u00 tot 16u00 – 39€  (leden 29€) 

KBC  -  Centrum GROEI BE 83 7360 3795 1215
Vermeld steeds je naam en de datum van de workshop.

Bezieler

Kitty Maes

Datum

Op zondag 26-05-2019 Van 14:00 tot 16:00

Locatie

Centrum GROEI de Hoge Dijken VZW - Zerkegemsestraat 4, 8460 Oudenburg

Verder lezen

Praktisch

Gratis parking - water en benodigdheden inbegrepen. Mogelijkheid tot om ter plaatse iets te eten aan democratische prijzen, zo steun je ook deze hartverwarmende organisatie.

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht