Anders dan anders:

Glamping GROEI is een kleinschalige en tijdelijke Glamping. Het biedt eersteklas accommodaties zoals luxueuze bubbels en comfortabele tipi tenten. Alle faciliteiten zijn een perfecte combinatie van rustieke charme, recycling en moderne toeters en bellen.

Of je nu alleen, met twee en meer naar Glamping GROEI komt, er zijn meerdere slaapplaatsen en faciliteiten ter beschikking. Geniet bewust van het leven in dit klein vogelreservaat van 52 hectare, het zal je wegbrengen van de dagelijkse zorgen.

Beleef een magische zonsopgang of zonsondergang boven het meer. Ontspan bij de natuurlijke (vis) pontons, wandel rond het water, beoefen mindfulness of neem deel aan een yogasessie. Bij heldere nachten zie je sterren vanuit je bubbel-bed of kan je gezellig nagenieten in je privétuintje. Word wakker met het geluid van vrolijk zingende vogels en val in slaap met een gerust hart na een prachtige dag.  Wij staan altijd ter beschikking voor meer informatie over de omgeving en zullen je op de best mogelijke manier helpen om je verblijf onvergetelijk te maken.

Glamping GROEI is een plek met privacy, die geborgenheid en verstilling biedt. Waar al het leven gelijk wordt behandeld en waar respect en tolerantie pijlers zijn.

Eind juni 2021 gaan we weer van start. 

In een geoptimaliseerde setting, met nieuwe bubbels en extra troeven zullen wij de deuren weer openen voor een fantastische zomer. We werken nog even verder achter de schermen om alles voor jullie klaar te zetten. Weldra kunnen jullie terug genieten van dit pareltje verborgen in je achtertuin!

Onze gasten vinden het een hele beleving! 


Type verblijven:

Célèste - Luxe Bubbel
Stella - Vrolijke bubbel
Luna - Geborgen bubbel
Mars - Kleurrijke bubbel
Madelief - Tipi-sch natuurlijk

Waarom Glamping bij GROEI?

Omdat wij ervoor kiezen kleinschalig te blijven en vooral een rustig verblijf willen garanderen.