Winterslaap:

De  zomer van 2021 is weer voorbij en Glamping GROEI gaat in winterslaap.

Volgend seizoen (2022) komen we terug vanaf half juni tot half september. 

Wil je zeker zijn van jouw overnachting? Aarzel niet om nu al een datum vast te leggen. Komt er toch iets tussen, dan kan je je data nog steeds wijzigen nadien :-)  

Book Here

 

Glamping GROEI is een kleinschalige en tijdelijke Glamping. Het biedt eersteklas accommodaties zoals luxueuze bubbels en een comfortabele tipi tent. Alle faciliteiten zijn een perfecte combinatie van rustieke charme, recycling en moderne toeters en bellen.

Of je nu alleen, met twee en meer naar Glamping GROEI komt, er zijn meerdere slaapplaatsen en faciliteiten ter beschikking. Geniet bewust van het leven in dit klein vogelreservaat van 52 hectare, het zal je wegbrengen van de dagelijkse zorgen.

Beleef een magische zonsopgang of zonsondergang boven het meer. Ontspan bij de natuurlijke (vis) pontons, wandel rond het water, beoefen mindfulness of neem deel aan een yogasessie. Bij heldere nachten zie je sterren vanuit je bubbel-bed of kan je gezellig nagenieten in je privétuintje. Word wakker met het geluid van vrolijk zingende vogels en val in slaap met een gerust hart na een prachtige dag.  Wij staan altijd ter beschikking voor meer informatie over de omgeving en zullen je op de best mogelijke manier helpen om je verblijf onvergetelijk te maken.

Glamping GROEI is een plek met privacy, die geborgenheid en verstilling biedt. Waar al het leven gelijk wordt behandeld en waar respect en tolerantie pijlers zijn.

Meer foto? Klik op jouw voorkeur.

     

 


Waarom Glamping bij GROEI?

Omdat wij ervoor kiezen kleinschalig te blijven en vooral een rustig verblijf willen garanderen.