Glamping GROEI werd > Glamping UNIVERSE!

Glamping GROEI heeft een facelift gekregen. Er is een naamswijziging, ander Logo, website en zelfs nieuwe unieke accommodaties.

Glamping Universe blijft kleinschalig en tijdelijke, van half mei tot half september. Op onze Glamping vind je luxueuze bubbels en een Star Gazing Lotus tent voor een bijzondere overnachting. Alle faciliteiten zijn een perfecte combinatie van rustieke charme, recycling en moderne toeters en bellen.

Geniet bewust van het leven in dit klein vogelreservaat van 52 hectare, het zal je wegbrengen van de dagelijkse zorgen. Beleef een magische zonsopgang of zonsondergang boven het meer. Ontspan bij de natuurlijke (vis) pontons, wandel rond het water, beoefen mindfulness of neem deel aan een yogasessie. Bij heldere nachten zie je sterren vanuit je comfortabele (verwarmde) bed of kan je gezellig nagenieten in je priv√©tuintje. Word wakker met het geluid van vrolijk zingende vogels en val in slaap met een gerust hart na een prachtige dag.  Wij staan altijd ter beschikking voor meer informatie over de omgeving en zullen je op de best mogelijke manier helpen om je verblijf onvergetelijk te maken.

Alle info vind je op onze nieuwe webstek: www.glampingunivers.com 

mailen kan steeds op: welcome@glampingunivers.com