Sprekers

Nicole Saintpo

Nicole Saintpo

Als vastgoedmakelaar leidde Nicole een druk bestaan. Steeds klaarstaan voor de klanten in combinatie met het gezin vroeg dit heel wat goochelwerk om dit te realiseren. Tijdens het hoogtepunt van haar carrière voelde Nicole een sterke drang om zichzelf terug te vinden en werkelijke rust te ervaren.

Bernadette Simoens

Bernadette Simoens

Bernadette heeft als Coach en Motivator vele jaren ervaring en bezit een aanstekelijk enthousiasme. Ze is de bezieler van meerdere projecten en gelooft onvoorwaardelijk in de mogelijkheden van ieder mens.

Peter De Grande

Peter De Grande

Een Zen-meester ben ik niet. Wel draag ik de waarde van het samen stilte delen hoog. Wanneer we dit zonder omhaal van woorden of ingewikkelde theorieën ervaren, worden we zelf terug meesters van ons leven. En daar wil ik jullie graag in meenemen.

Vera Delbeke

Vera Delbeke

Hallo, mijn naam is Vera. Als groepsbegeleider, coach en therapeut voor individuen en partners ben ik gepassioneerd zoeker naar kwaliteit in het leven maar ook in mijn werk en mijn relaties. Wat mij diep gelukkig maakt is mensen helpen ontdekken wat hun ziel beroert, als ik kan bijdragen tot het (her)vinden van hun authenticiteit

Caroline Vanoverschelde

Caroline Vanoverschelde

Een prachtige combinatie van de kracht van de natuur en het positieve in elke mens. Op een heldere manier geeft Caroline duiding over stressoren en preventie van burn-out dankzij de effecten van wandelen.

Luc Desmet

Luc Desmet

Wie Luc ontmoet wordt rustig door zijn uitstraling. Zijn gelaat wordt gehuld in een zachte glimlach waaruit de kracht van zijn evenwicht straalt.


Luc beoefent Tai Chi Chuan sinds 1986. Hij geeft 15 jaar les in Tai Chi Chuan ( lange Yang vorm, Chen stijl , mind boxing en Taoistische energie oefeningen ) aan verschillende groepen.