Sprekers

Nicole Saintpo

Nicole Saintpo

Als vastgoedmakelaar leidde Nicole een druk bestaan. Steeds klaarstaan voor de klanten in combinatie met het gezin vroeg dit heel wat goochelwerk om dit te realiseren. Tijdens het hoogtepunt van haar carrière voelde Nicole een sterke drang om zichzelf terug te vinden en werkelijke rust te ervaren.

Vera Delbeke

Vera Delbeke

Hallo, mijn naam is Vera. Als groepsbegeleider, coach en therapeut voor individuen en partners ben ik gepassioneerd zoeker naar kwaliteit in het leven maar ook in mijn werk en mijn relaties. Wat mij diep gelukkig maakt is mensen helpen ontdekken wat hun ziel beroert, als ik kan bijdragen tot het (her)vinden van hun authenticiteit

Imelda Vandemoortel

Imelda Vandemoortel

Voetmassage of een energetische massage geeft een aangenaam en rustgevend gevoel en vaak voelen mensen dit nog tot dagen nadien nazinderen. Ze zijn goed en voedend voor iedereen omdat ze zich telkens aanpassen en afstemmen op ieder persoon en op ieder moment. Op lange termijn, na meerdere behandelingen,voel je je steeds beter in je vel voelen.  Eens mensen het therapeutische effect ondervonden hebben, de ontspanning, het effect op hun lichaam, komen ze op regelmatige tijdstippen terug om te herladen..

Bernadette Simoens

Bernadette Simoens

Bernadette heeft als Coach en Motivator vele jaren ervaring en bezit een aanstekelijk enthousiasme. Ze is de bezieler van meerdere projecten en gelooft onvoorwaardelijk in de mogelijkheden van ieder mens.

Luc Desmet

Luc Desmet

Wie Luc ontmoet wordt rustig door zijn uitstraling. Zijn gelaat wordt gehuld in een zachte glimlach waaruit de kracht van zijn evenwicht straalt.


Luc beoefent Tai Chi Chuan sinds 1986. Hij geeft 15 jaar les in Tai Chi Chuan ( lange Yang vorm, Chen stijl , mind boxing en Taoistische energie oefeningen ) aan verschillende groepen.