Sprekers

Iris Herteleer

Iris Herteleer

Als graduaat maatschappelijk werker en  Gezinsbegeleiding heeft Iris zich gespecialiseerd in rouwverwerking. Rouwen komt voor in meerdere onderdelen van het leven en op verschillende leeftijden. Rouwen kan over een overlijden, een echtscheiding, maar ook over pesten gaan.

Julie Monseweyer

Julie Monseweyer

Mi Alma,  Julie vertelt

Mi alma, mijn ziel... Terug komen naar wie je werkelijk bent, je ziel. Dat is het ultieme doel van yoga, meditatie en ayurveda.

Kristel Van Damme

Kristel Van Damme

Kristel studeerde bedrijfsmanagement en werkte in verschillende sectoren. Hier ontdekte ze de diepgaande invloed van stress. Deze stress is afkomstig van de privésfeer maar ook op het werk. De combinatie ervan kan leiden tot verstoringen in het algeheel welzijn van de mens.

Chris van Reeth

Chris van Reeth

In een vorig leven bracht haar professionele loopbaan reeds dicht bij herstel en intergratie via creatie. Als Remedial teacher in middelbaar onderwijs zorgde ze met heel veel liefde voor de persoonlijke begeleiding voor leerlingen met leermoeilijkheden;
Vrije tijd wordt stevast ingevuld met één of andere creatieve activiteit: breien, haken, pottenbakken, zijde schilderen, kalligrafie, …
Ook volgde Chris heel wat workshops Vedic Art en combineert Vedic Art met mandala's op canvas (Vedic Art mandala's)

Caroline Vanoverschelde

Caroline Vanoverschelde

Een prachtige combinatie van de kracht van de natuur en het positieve in elke mens. Op een heldere manier geeft Caroline duiding over stressoren en preventie van burn-out dankzij de effecten van wandelen.

Hilde Claeys

Hilde Claeys

Hilde is een zeer open, krachtige & sterk voelende vrouw die gelooft in “even loslaten”.
Na een jaar van bezinning ontdekte Hilde de kracht van creatief bezig zijn. Het volledig loskomen van je gedachten door je focus te verleggen.
Hierdoor ontdoe je je gedachten van alle ruis maken we plaats voor nieuwe, krachtige invloeden die leiden naar het pad diep in onszelf. De kracht die alle dromen doet uitkomen.

Ann Nollet

Ann Nollet

Ann staat met een open en onderzoekende blik in het leven. Na jaren bijleren en persoonlijke ontwikkeling was de tijd gekomen om haar kennis te delen en door te geven. Ann geeft energetische behandelingen en coaching.

Kitty Maes

Kitty Maes

Ontwaken en begeleiden:  Kitty heeft zich laten inspireren om opleidingen te volgen zoals massage, hypnose, orthomoleculaire consulent, loopbaancoach om beter te kunnen begrijpen en delen met anderen . De technieken die ze onbewust bij haarzelf toepast hebben haar getriggerd om op dit pad verder te gaan en te verfijnen. Spanningen, een gevoel van vermoeidheid of zelfs ziekte zijn ervaringen die ons bewuster moeten doen omgaan met onze invloed op het lichaam.

Bernadette Simoens

Bernadette Simoens

Bernadette heeft als Coach en Motivator vele jaren ervaring en bezit een aanstekelijk enthousiasme. Ze is de bezieler van meerdere projecten en gelooft onvoorwaardelijk in de mogelijkheden van ieder mens.

Katrijn Louwage

Katrijn Louwage

Jongeren kunnen doorheen hun ontwikkeling hindernissen ondervinden zoals bijvoorbeeld depressie, angst, ADHD, ASS, conflicten onder vrienden, moeilijkheden in de vrije tijd/sportclub, een ingrijpende gebeurtenis, communicatie in huis, … .  Deze hindernissen werken vaak als signaal; vandaar dat het nuttig is om hiermee aan de slag te gaan.  Sommige jongeren hebben in deze zoektocht nood aan ondersteuning en feedback.

Nicole Saintpo

Nicole Saintpo

Als vastgoedmakelaar leidde Nicole een druk bestaan. Steeds klaarstaan voor de klanten in combinatie met het gezin vroeg dit heel wat goochelwerk om dit te realiseren. Tijdens het hoogtepunt van haar carrière voelde Nicole een sterke drang om zichzelf terug te vinden en werkelijke rust te ervaren.

Imelda Vandemoortel

Imelda Vandemoortel

Energetische massage geeft een aangenaam en rustgevend gevoel en vaak voelen mensen dit nog tot dagen nadien nazinderen. Ze zijn goed en voedend voor iedereen omdat ze zich telkens aanpassen en afstemmen op ieder persoon en op ieder moment. Op lange termijn, na meerdere behandelingen,voel je je steeds beter in je vel voelen.  Eens mensen het therapeutische effect ondervonden hebben, de ontspanning, het effect op hun lichaam, komen ze op regelmatige tijdstippen terug om te herladen..

Anoda Mbuku Kasi

Anoda Mbuku Kasi

Anoda studeerde af als klinisch psychologe. Op 4 jarige leeftijd belandde ze in de pleeg- en adoptiewereld. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd wat haar drijfveren zijn en wat voor haar belangrijk is. Haar verhaal is tegelijk ook haar inspiratiebron om kinderen en ouders te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Chris Van Biesen

Chris Van Biesen

Als klassiek geschoolde verpleegkundige heeft Chris steeds haar visie om dicht bij de mens te staan kunnen beleven. Haar grote passie is echter de delicate balans te vinden in het algeheel welzijn van zichzelf om het zo nog beter te kunnen doorgeven aan anderen.

Lieve Stevens

Lieve Stevens

Steeds ten dienste staan van anderen is een rode draad door Lieve's leven. Zorgen voor is als een tweede natuur. Met deze ruime ervaring besliste Lieve om de opleiding Zorg Massage te gaan volgen. Hiermee wil ze andere mensen helpen ontspannen tijdens hun periode van ziekteherstel.

Luc Desmet

Luc Desmet

Wie Luc ontmoet wordt rustig door zijn uitstraling. Zijn gelaat wordt gehuld in een zachte glimlach waaruit de kracht van zijn evenwicht straalt.


Luc beoefent Tai Chi Chuan sinds 1986. Hij geeft 15 jaar les in Tai Chi Chuan ( lange Yang vorm, Chen stijl , mind boxing en Taoistische energie oefeningen ) aan verschillende groepen.

Heidi Claus

Heidi Claus

Live pure, feel good, be happy: Heidi is herboriste en heeft ondertussen verschillende opleidingen gevolgd.

Charlotte Legrand

Charlotte Legrand

In binnen en buitenland specialiseerde Charlotte zich in body art, voornamelijk tattoos. Omdat ze zelf intens verbonden met haar emoties leeft, ervaart ze deze heel snel van anderen. Deze emoties en diepste verlangens kan Charlotte subtiel en respectvol omzetten in een tekening.  Omdat Charlotte in haar hart overtuigd is van het helende effect van een tattoo, maakt ze deze ook steeds persoonlijk en uniek.