Sprekers

Kristel Van Damme

Kristel Van Damme

Kristel studeerde bedrijfsmanagement en werkte in verschillende sectoren. Hier ontdekte ze de diepgaande invloed van stress. Deze stress is afkomstig van de privésfeer maar ook op het werk. De combinatie ervan kan leiden tot verstoringen in het algeheel welzijn van de mens.

Katrijn Louwage

Katrijn Louwage

Jongeren kunnen doorheen hun ontwikkeling hindernissen ondervinden zoals bijvoorbeeld depressie, angst, ADHD, ASS, conflicten onder vrienden, moeilijkheden in de vrije tijd/sportclub, een ingrijpende gebeurtenis, communicatie in huis, … .  Deze hindernissen werken vaak als signaal; vandaar dat het nuttig is om hiermee aan de slag te gaan.  Sommige jongeren hebben in deze zoektocht nood aan ondersteuning en feedback.

Julie De Schuymer

Julie De Schuymer

Als verpleegkundige kan Julie haar passie voor zorgen en verzorgen helemaal beleven. Fijngevoelig voor de noden en het algeheel welzijn van de mens voor haar, brengt ze als vrijwilliger op het oncologisch dagziekenhuis wat kleur in het leven van de patiënten. Als schoonheidsconsulente helpt Julie wie wilt bij het terugvinden van een beter gevoel.  

Hilde Claeys

Hilde Claeys

Hilde is een zeer open, krachtige & sterk voelende vrouw die gelooft in “even loslaten”.
Na een jaar van bezinning ontdekte Hilde de kracht van creatief bezig zijn. Het volledig loskomen van je gedachten door je focus te verleggen.
Hierdoor ontdoe je je gedachten van alle ruis maken we plaats voor nieuwe, krachtige invloeden die leiden naar het pad diep in onszelf. De kracht die alle dromen doet uitkomen.

Luc Desmet

Luc Desmet

Wie Luc ontmoet wordt rustig door zijn uitstraling. Zijn gelaat wordt gehuld in een zachte glimlach waaruit de kracht van zijn evenwicht straalt.


Luc beoefent Tai Chi Chuan sinds 1986. Hij geeft 15 jaar les in Tai Chi Chuan ( lange Yang vorm, Chen stijl , mind boxing en Taoistische energie oefeningen ) aan verschillende groepen.

Nicole Saintpo

Nicole Saintpo

Als vastgoedmakelaar leidde Nicole een druk bestaan. Steeds klaarstaan voor de klanten in combinatie met het gezin vroeg dit heel wat goochelwerk om dit te realiseren. Tijdens het hoogtepunt van haar carrière voelde Nicole een sterke drang om zichzelf terug te vinden en werkelijke rust te ervaren.

Anoda Mbuku Kasi

Anoda Mbuku Kasi

Anoda studeerde af als klinisch psychologe. Op 4 jarige leeftijd belandde ze in de pleeg- en adoptiewereld. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd wat haar drijfveren zijn en wat voor haar belangrijk is. Haar verhaal is tegelijk ook haar inspiratiebron om kinderen en ouders te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Bernadette Simoens

Bernadette Simoens

Bernadette heeft als Coach en Motivator vele jaren ervaring en bezit een aanstekelijk enthousiasme. Ze is de bezieler van meerdere projecten en gelooft onvoorwaardelijk in de mogelijkheden van ieder mens.

Iris Herteleer

Iris Herteleer

Als graduaat maatschappelijk werker en  Gezinsbegeleiding heeft Iris zich gespecialiseerd in rouwverwerking. Rouwen komt voor in meerdere onderdelen van het leven en op verschillende leeftijden. Rouwen kan over een overlijden, een echtscheiding, maar ook over pesten gaan.

Lieve Stevens

Lieve Stevens

Steeds ten dienste staan van anderen is een rode draad door Lieve's leven. Zorgen voor is als een tweede natuur. Met deze ruime ervaring besliste Lieve om de opleiding Zorg Massage te gaan volgen. Hiermee wil ze andere mensen helpen ontspannen tijdens hun periode van ziekteherstel.

Julie Monseweyer

Julie Monseweyer

Mi Alma,  Julie vertelt

Mi alma, mijn ziel... Terug komen naar wie je werkelijk bent, je ziel. Dat is het ultieme doel van yoga, meditatie en ayurveda.

Caroline Vanoverschelde

Caroline Vanoverschelde

Een prachtige combinatie van de kracht van de natuur en het positieve in elke mens. Op een heldere manier geeft Caroline duiding over stressoren en preventie van burn-out dankzij de effecten van wandelen.

Kitty Maes

Kitty Maes

Ontwaken en begeleiden:  Kitty heeft zich laten inspireren om opleidingen te volgen zoals massage, hypnose, orthomoleculaire consulent, loopbaancoach om beter te kunnen begrijpen en delen met anderen . De technieken die ze onbewust bij haarzelf toepast hebben haar getriggerd om op dit pad verder te gaan en te verfijnen. Spanningen, een gevoel van vermoeidheid of zelfs ziekte zijn ervaringen die ons bewuster moeten doen omgaan met onze invloed op het lichaam.