Sprekers

Bernadette Simoens

Bernadette Simoens

Bernadette heeft als Coach en Motivator vele jaren ervaring en bezit een aanstekelijk enthousiasme. Ze is de bezieler van meerdere projecten en gelooft onvoorwaardelijk in de mogelijkheden van ieder mens.

Luc Desmet

Luc Desmet

Wie Luc ontmoet wordt rustig door zijn uitstraling. Zijn gelaat wordt gehuld in een zachte glimlach waaruit de kracht van zijn evenwicht straalt.


Luc beoefent Tai Chi Chuan sinds 1986. Hij geeft 15 jaar les in Tai Chi Chuan ( lange Yang vorm, Chen stijl , mind boxing en Taoistische energie oefeningen ) aan verschillende groepen.

Nicole Saintpo

Nicole Saintpo

Als vastgoedmakelaar leidde Nicole een druk bestaan. Steeds klaarstaan voor de klanten in combinatie met het gezin vroeg dit heel wat goochelwerk om dit te realiseren. Tijdens het hoogtepunt van haar carrière voelde Nicole een sterke drang om zichzelf terug te vinden en werkelijke rust te ervaren.

Chris Van Biesen

Chris Van Biesen

Als klassiek geschoolde verpleegkundige heeft Chris steeds haar visie om dicht bij de mens te staan kunnen beleven. Haar grote passie is echter de delicate balans te vinden in het algeheel welzijn van zichzelf om het zo nog beter te kunnen doorgeven aan anderen.

Caroline Vanoverschelde

Caroline Vanoverschelde

Een prachtige combinatie van de kracht van de natuur en het positieve in elke mens. Op een heldere manier geeft Caroline duiding over stressoren en preventie van burn-out dankzij de effecten van wandelen.

Chris van Reeth

Chris van Reeth

In een vorig leven bracht haar professionele loopbaan reeds dicht bij herstel en intergratie via creatie. Als Remedial teacher in middelbaar onderwijs zorgde ze met heel veel liefde voor de persoonlijke begeleiding voor leerlingen met leermoeilijkheden;
Vrije tijd wordt stevast ingevuld met één of andere creatieve activiteit: breien, haken, pottenbakken, zijde schilderen, kalligrafie, …
Ook volgde Chris heel wat workshops Vedic Art en combineert Vedic Art met mandala's op canvas (Vedic Art mandala's)