Bezielers

Ann Vertriest

Ann Vertriest

Als culinair fotografe , zeer ervaren hobbykok en schrijfster, is Ann's veelzijdigheid een kwaliteitslabel geworden voor vele grote merken en organisaties. Een jachtig leven, veel stress en spanning zorgde er echter voor dat er een geleidelijke gewichtstoename was.  In enige maanden verloor ze 49! kg op een gezonde manier!

Emilie Peire

Emilie Peire

Wanneer wij denken aan een “steen” , denkt Emilie aan "leven". Als leerkracht Aardrijkskunde & Geschiedenis krijgt alles leven. Diep vanbinnen voelt Emilie de trillingen die ze uitsturen en ervaart ze hun kracht. Hun kleur, de schakeringen en hun oorsprong verhalen klinkt Emilie als muziek in de oren. Maar er is veel meer...

Marleen Lemmens

Marleen Lemmens

De woorden "Een gezonde geest in een gezond lichaam" zijn Marleen altijd bijgebleven. Beweging vind Marleen al heel haar leven belangrijk.
Haar pad loopt van atletiek,  eutonie,  tai-chi naar yoga. Marleen kon zelf ervaren dat dankzij yoga haar zelfvertrouwen maar ook haar eigenwaarde groeide.

Bernadette Simoens

Bernadette Simoens

Bernadette heeft als Coach en Motivator vele jaren ervaring en bezit een aanstekelijk enthousiasme. Ze is de bezieler van meerdere projecten en gelooft onvoorwaardelijk in de mogelijkheden van ieder mens.

Kris Dumon

Kris Dumon

Kris is een veelzijdige, inspirerende Branding Specialist/Stylist.  Daar waar we vandaag allen opzoek zijn naar onze eigen identiteit, wie we werkelijk zijn en hoe we stand kunnen houden in deze wereld van uniformiteit en valse anonimiteit, daar kan Kris feilloos de rode draad trekken door de bewuste beinvloeding op basis van de laatste trends.

Kristof Zoete

Kristof Zoete

Kristof (verpleegkundige) bekwaamde zich via talrijke opleidingen in binnen- en buitenland in diverse aspecten van de complementaire gezondheidszorg. Reeds enkele jaren is Kristof werkzaam als Naturopaat (natuurgeneeskundige). Kenmerkend hierbij is de benadering van de mens als 1 geheel en dit in harmonie met de natuur.

Kristel Van Damme

Kristel Van Damme

Kristel studeerde bedrijfsmanagement en werkte in verschillende sectoren. Hier ontdekte ze de diepgaande invloed van stress. Deze stress is afkomstig van de privésfeer maar ook op het werk. De combinatie ervan kan leiden tot verstoringen in het algeheel welzijn van de mens.

Luc Desmet

Luc Desmet

Wie Luc ontmoet wordt rustig door zijn uitstraling. Zijn gelaat wordt gehuld in een zachte glimlach waaruit de kracht van zijn evenwicht straalt.


Luc beoefent Tai Chi Chuan sinds 1986. Hij geeft 15 jaar les in Tai Chi Chuan ( lange Yang vorm, Chen stijl , mind boxing en Taoistische energie oefeningen ) aan verschillende groepen.

Lieve Stevens

Lieve Stevens

Steeds ten dienste staan van anderen is een rode draad door Lieve's leven. Zorgen voor is als een tweede natuur. Met deze ruime ervaring besliste Lieve om de opleiding Zorg Massage te gaan volgen. Hiermee wil ze andere mensen helpen ontspannen tijdens hun periode van ziekteherstel.

Veronique Viaene

Veronique Viaene

Op vandaag is Veronique een gezonde, gelukkige vrouw. Ze heeft de balans teruggevonden in haar leven en ervaart haar ziekteperiode nu als een kans die ze kreeg om iets te veranderen. Ze noemt het zelf: “de vervulling van het hart”.

Nancy Verstraete

Nancy Verstraete

Een teken van de Engelen begrijpen is voor de meesten onder ons een moeilijke opdracht geworden. Als baby lach je om je heen, “naar de Engelen” wordt gezegd, en dat is waar… Een goed contact hebben met je Engelen, op elk moment in je leven, is waartoe Nancy graag wil bijdragen. Kortom, bijdragen tot ieders geluk.

Nicole Saintpo

Nicole Saintpo

Als vastgoedmakelaar leidde Nicole een druk bestaan. Steeds klaarstaan voor de klanten in combinatie met het gezin vroeg dit heel wat goochelwerk om dit te realiseren. Tijdens het hoogtepunt van haar carrière voelde Nicole een sterke drang om zichzelf terug te vinden en werkelijke rust te ervaren.

Els Devolder

Els Devolder

Els heeft een passie voor kinderen. Met een graduaat Pediatrisch Verpleegkundige op zak brengt Els de traditionele kennis samen in een algemeen dieper welzijn door middel van Yoga en Massage en relaxatieoefeningen.

Anoda Mbuku Kasi

Anoda Mbuku Kasi

Anoda studeerde af als klinisch psychologe. Op 4 jarige leeftijd belandde ze in de pleeg- en adoptiewereld. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd wat haar drijfveren zijn en wat voor haar belangrijk is. Haar verhaal is tegelijk ook haar inspiratiebron om kinderen en ouders te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Nancy Calcoen

Nancy Calcoen

Na 22 jaar bij een grote Tour Operator kiest Nancy resoluut voor een andere levenstijl. Geconfronteerd met grote veranderingen vind Nancy rust in massage en yoga technieken. Een permanente scholing en bijscholing verruimde haar expertise met verschillende specialisaties.