Vera Delbeke

Hallo, mijn naam is Vera. Als groepsbegeleider, coach en therapeut voor individuen en partners ben ik gepassioneerd zoeker naar kwaliteit in het leven maar ook in mijn werk en mijn relaties. Wat mij diep gelukkig maakt is mensen helpen ontdekken wat hun ziel beroert, als ik kan bijdragen tot het (her)vinden van hun authenticiteit.

De rijkdom die ik heb ervaren door het begeleiden van groepen en het individuele contact als coach brachten mij veelzijdigheid en diepgang.  Dit helpt mij om verschillende werkvormen aan te wenden om dit proces te ondersteunen. Uitgebreide info vind je op mijn website www.terverademing.be

Jaren gaf ik tal van 5daagse cursussen in PRH ( zie aanbod website PRH ) tot einde 2009. Sinds 2010 bouw ik mijn eigen praktijk uit in “Ter Verademing “
De laatste jaren heb ik mij in mijn cursusaanbod vooral gefocust op “Verbindende communicatie”  vanuit de visie van Rosenberg “Geweldloze communicatie.” In mijn leven met partner, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden, cliënten voel ik hoe belangrijk respectvol communiceren is.

Respectvol blijven voor jezelf evenals respectvol naar de ander is een win, win situatie. Een bewustwordingstraject aangaan met mensen is mijn bijdrage om mee te werken aan een vredevollere wereld.
In de verandering die hier en nu kan gebeuren wordt de kiem gelegd om je gelukkiger en blijer te voelen. Je leert kwaliteitsvol omgaan met belemmeringen en moeilijkheden waardoor je zelfvertrouwen groeit. Het geeft een vollere betekenis aan je leven en aan je zijn.

Warme groet,

Vera

vera.delbeke@terverademing.be
050/685013

www.terverademing.be

Workshops


Website

www.terverademing.be