• Zonnig terras waar het altijd warmer dan je verwacht.

  • Blote voeten tuin.

Imelda Vandemoortel

Een nieuwe wereld

In een vorig leven werkte Imelda als secretaresse in een woon en zorgcentrum.  Net zoals vele mensen wilde zij anderen helpen en werken in de sociale sector.
Meer kreeg Imelda te maken met de gevolgen van stress (slaapproblemen….) door veranderingen in de werksituatie.  Hierdoor ging ze op zoek naar een hobby die hopelijk soelaas kon/zou brengen.  

"Zodoende schreef ik me in voor een cursus massage-oriëntatiejaar, ook al waren de namen “shiatsu, holistic pulsing, voetreflexologie, koreaanse massage, chakra’s, onbekenden voor mij:    Het leven heeft me toen een positieve duw gegeven want het was hoog tijd dat ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging en positieve waardevolle invulling.  Een nieuwe wereld ging voor mij open.   Hoeveel massage voor het welzijn en gezondheid van een mens kan doen heb ik tijdens dit oriëntatiejaar ondervonden.   Bovendien groeide mijn interesse in de aan te leren massagetechnieken van maand tot maand en keek ik er naar uit om een weekend te gaan bijleren. Ziekte en pijn willen ons duidelijk maken dat iets niet in balans is in ons leven.  Als massagetherapeute wens ik mijn klanten een gevoel van welbehagen, zalige rust- en stiltemomenten aan te bieden.  " vertelt Imelda.

Energetische massage geeft een aangenaam en rustgevend gevoel en vaak voelen mensen dit nog tot dagen nadien nazinderen. Ze zijn goed en voedend voor iedereen omdat ze zich telkens aanpassen en afstemmen op ieder persoon en op ieder moment. Op lange termijn, na meerdere behandelingen,voel je je steeds beter in je vel voelen.  Eens mensen het therapeutische effect ondervonden hebben, de ontspanning, het effect op hun lichaam, komen ze op regelmatige tijdstippen terug om te herladen..

Workshops