UITGESTELD- Tai Chi in harmonie met jezelf

Bewegen is energie laten stromen

Heb je al ooit een wandeling heel traag uitgevoerd ? Stap voor stap er op lettend hoe je voet op de grond komt, hoe je arm beweegt, hoe je rug, bekken,  schouders en hals zich gedragen ? Wanneer je op een alerte manier, langzaam beweegt, ga je een andere relatie aan met jezelf.

Je zenuwstelsel communiceert op een dieper niveau met de zwaartekracht en dus met de aarde. Je ontwikkelt diepere spierlagen en maakt andere lagen flexibeler. Na enige tijd zal deze intensere manier van bewegen ook je geest beïnvloeden. Je zal met meer standvastigheid en zelfvertrouwen door het leven gaan. Je inschattingsvermogen zal beter gecorrigeerd worden door de aardekracht en dus de realiteit. Je zal in staat zijn tot meer haalbare verwezenlijkingen.

Deze trage manier van wandelen en bewegen bij uitstek is Tai Chi Chuan. Het is een eeuwenoude oefening, afkomstig uit China, die alle bewegingsmogelijkheden van het menselijk lichaam bestudeert en verfijnt. Het is een doorgedreven vorm van zelfstudie en meditatie die ons in staat stelt soepeler en vreugdevoller in het leven te staan. Wanneer Tai Chi Chuan regelmatig wordt beoefend ontstaat er een betere stroming van allerhande vormen van energie waardoor geest, lichaam en ziel meer gebalanceerd beginnen samen te werken.

Centrum GROEI is dan ook bijzonder trots en blij om Luc als leraar te mogen ontvangen.

Praktisch:

Draag gemakkelijke kledij,  bij droog en zacht weer maken we contact met de natuur en gaat de les door in de tuin nabij Boeddha.
  • Leden betalen 10,00€ / les
  • Niet leden 15,00€ / les
Laat ons zeker weten of je erbij zal zijn.  
Betalen kan contant aan de balie of per overschrijving vooraf.
KBC  -  Centrum GROEI vzw   BE83 7360 3795 1215
Vermeld steeds je naam- lidnummer, de sessie en aanvangdatum

Bezieler

Luc Desmet

Datum

Op zaterdag 28-11-2020 Van 10:30 tot 11:30

Locatie

Centrum GROEI de Hoge Dijken VZW - Zerkegemsestraat 4, 8460 Oudenburg

Praktisch

Gratis parking. Wees steeds voorbereid op weer of geen weer TAI CHI buiten. 

Inschrijven


gelieve geen tekst uit word rechtstreeks te kopiëren, steeds via kladblok werken
* Velden verplicht